design by
Do Dyspozycji Gości mamy bar otwarty 24 godziny.  Oferujące wspaniałe zestawy śniadania, lunche i obiady. Na miejscu można wypić kubek kawy i zabrać go ze sobą w dalsza drogę. Przed barem znajduje się obszerny parking dla samochodów osobowych i ciężarowych. Kierowcy Ciężarówek skorzystają z prysznica, odświeżą się przed dalsza droga lub noclegiem, skorzystają z naszej wybornej kuchni. To wszystko w jednym miejscu Biesiada Weselna Przyjazny bar.

Bar oferuje smaczne potrawy, bogate menu za niską cenę. Pozwala ona znaleźć alternatywę dla dzisiejszych fast foodów, jakość oraz szeroki wybór zaspokoi najbardziej wymagających klientów.



Bar 24
info@biesiadaweselna.pl  Tel: 085 721 94 15
Konferencje
Atrakcje
Start  O Nas   Oferta   Galeria    Hotel    Katering   Księga Gości    Kontakt
© 2011 “Biesiada Weselna”
16-140 Korycin,Kumiała 51tel. 085 721 94 15fax 085 721 97 02kom. 606131820
Start      O Nas      Oferta      Galeria       Hotel        Katering       Księga Gości       Kontakt
bar 24
bar 24
Bar 24
WYBRANE MENU
 
1. LEMONIADA Z SOKIEM ZE ŚWIEŻO WYCIŚNIĘTYCH OWOCÓW - MIĘTOWA
2. KAWA MROŻONA CZEKOLADOWA
3. GRILLOWANY SCHAB Z SUSZONYMI POMIDORAMI I MOZZARELLĄ
4. ŁOSOŚ PIECZONY Z WARZYWAMI I RYŻEM W SOSIE KOPERKOWYM
5. DESER LODOWY Z BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI
6. SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM Z SOSEM JOGURTOWO MAJONEZOWYM Z PIECZYWEM CZOSNKOWYM
7. KAWA MROŻONA ORZECHOWA
8. PIEROGI Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM W SOSIE KAPAROWYM
9. SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM Z SOSEM JOGURTOWO MAJONEZOWYM Z PIECZYWEM CZOSNKOWYM
10. KAWA LATTE
11. KACZKA PIECZONA Z KASZĄ GRYCZANĄ I JABŁKAMI
12. NALEŚNIKI Z SEREM Z SOSEM OWOCOWYM
14. WSCIEKŁY PIES
16. PIEROGI Z JAGODAMI
18. SCHAB Z MIESZANKĄ GOTOWANYCH WARZYW W SOSIE PIECZENIOWYM
20. SZNYCEL CIELĘCY Z BROKUŁAMI I MOZARELLĄ
22. SZNYCEL CIELĘCY Z BROKUŁAMI I MOZARELLĄ
12. SZNYCEL Z KURCZAKA Z ANANASEM I ŻURAWINĄ
13. NALEŚNIKI Z SEREM Z SOSEM OWOCOWYM
14. PÓŁMISEK MIĘS I WARZYW GRILLOWANYCH Z DODATKIEM ZIEMNIACZANYCH, REGIONALNYCH PRZYSMAKÓW
15. WSCIEKŁY PIES
16. POLĘDWICA WOŁOWA W SOSIE Z ZIELONYM PIEPRZEM
17. PIEROGI Z JAGODAMI
18. PIEROGI ZE SZPINAKIEM POLANE MASEŁKIEM I BUŁKĄ TARTĄ
19. SCHAB Z MIESZANKĄ GOTOWANYCH WARZYW W SOSIE PIECZENIOWYM
20. ZAWIJANIEC KALIFORNIJSKI – GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA Z SUSZONYMI OWOCAMI
21. SZNYCEL CIELĘCY Z BROKUŁAMI I MOZARELLĄ
22. PIECZONY SCHAB  Z KURKAMI I GRILLOWANĄ BABKĄ ZIEMNIACZANĄ
21. SZNYCEL CIELĘCY Z BROKUŁAMI I MOZARELLĄ
22. PIECZONY SCHAB  Z KURKAMI I GRILLOWANĄ BABKĄ ZIEMNIACZANĄ